Σύνδεσμος Οικονομολόγων: Συμμεριζόμαστε την ανησυχία των συμβασιούχων για επαναδιορισμό

sindesmos oikonomologwn

Ο Σύνδεσμος Οικονομολόγων Καθηγητών Κύπρου (Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ) ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας πραγματοποίησε τοπικές επισκέψεις στην Πάφο και Λεμεσό για επαφή με τα μέλη του. Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ εποικοδομητικό και φιλικό κλίμα.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
Στόχος των συναντήσεων ήταν η γνωριμία και η σύσφιξη των δεσμών του νέου Δ.Σ. με τα μέλη του. Και στις δύο συγκεντρώσεις έγινε ενημέρωση των μελών μας για τις επικείμενες συναντήσεις του Δ.Σ. με τον Αναπληρωτή Επιθεωρητή του κλάδου και τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού. Ακόμη έγινε ανταλλαγή απόψεων και διεξήχθη  γόνιμη συζήτηση σε διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο και παράλληλα ακούστηκαν διάφορα προβλήματα.
Προγραμματίζουμε συναντήσεις και στις υπόλοιπες επαρχίες Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο έτσι ώστε να έχουμε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων από όλα τα μέλη μας. Απώτερος σκοπός μας είναι η αναβάθμιση του κλάδου μας με την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.|
Ως Σύνδεσμος συμμεριζόμαστε την ανησυχία των συμβασιούχων συναδέλφων για επαναδιορισμό τους την επόμενη σχολική χρονιά. Με τις διάφορες ενέργειες και επαφές μας αποσκοπούμε στο να διοριστούν όσο το δυνατό περισσότεροι συμβασιούχοι συνάδελφοι ή για τον επαναδιορισμό τουλάχιστον των συναδέλφων που ήταν διορισμένοι κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Επί ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στις συναντήσεις καθώς επίσης και στις συνάδελφους που οργάνωσαν το χώρο συνάντησης. Πιστεύουμε ότι τέτοιες συναντήσεις μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν και καλούμε όλα τα μέλη μας για μεγαλύτερη συμμετοχή σε επόμενες συναντήσεις μας».