Πρόσκληση στο ΙΑ΄ Εκπαιδευτικό – Θεολογικό Συνέδριο

theologiko 2_optcrop


Ο Σύνδεσμος Θεολόγων Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. ενεργώντας με γνώμονα το αμέριστο ενδιαφέρον και όφελος των συναδέλφων και ταυτόχρονα έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητά του τις συνεχείς προσπάθειες για αναβάθμιση και βελτίωση αλλά και προάσπιση του μαθήματος των Θρησκευτικών, σε συνεργασία με την Ακαδημία Πολιτισμού «Kυπροπαίδεια» της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής συνδιοργανώνουν το ΙΑ΄ Εκπαιδευτικό – Θεολογικό Συνέδριό, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016,  από τις 10.00 π.μ. μέχρι την 1.00 μ.μ., στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, με τίτλο: «Το διαχρονικό δικαίωμα του ανθρώπου ως προσώπου για επι – κοινωνία με το Θεό και το συνάνθρωπο: Προοπτικές ευόδωσης». Το φετινό Συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του συναδέλφου Κυριάκου Σαμάρα.
            Εισηγητές στο Συνέδριο μας θα είναι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο Δρ Μιχάλης Λοϊζίδης, Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης και ο Δρ Κουννούσιης Γιώργος, Διευθυντής της Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού. Συντονίστρια του συνεδρίου η ΕΜΕ Θρησκευτικών Δρ Ελιάνα Χατζηϊωάννου, ενώ τη συζήτηση της στρογγυλής τραπέζης θα συντονίσει ο Γραμματέας του Συνδέσμου Θεολόγων κ. Χρίστος Πελεκανής. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τιμηθούν όλοι και όλες οι συνάδελφοι, μέλη του Συνδέσμου Θεολόγων Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ., που έχουν αποχωρήσει από την ενεργό υπηρεσία  κατά τη διαρρεύσασα τριετία.
            Μετά το πέρας των εργασιών θα ακολουθήσει κοινό γεύμα στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.
            Θα ήταν μεγάλη τιμή για μας εάν παρευρεθείτε και συμμετάσχετε στις εργασίες του Συνεδρίου. Έχοντας την ακράδαντη πεποίθηση, ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σάς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο υψηλό έργο που επιτελείτε.

theologiko 1_optcrop