Apr 06

«Οι εμπνευστές των εξετάσεων για τις τρεις θεματικές περιοχές και του περιεχομένου τους  στο νέο σύστημα διορισμών, απέτυχαν παταγωδώς»

Η ΔΗΚΙ Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), θεωρεί ότι αυτοί που εμπνεύστηκαν τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και ειδικά το περιεχόμενό τους, για να παρακάθονται σε εξετάσεις οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για διορισμό στη Δημόσια Εκπαίδευση, απέτυχαν οικτρά και οφείλουν να λογοδοτήσουν. Το γεγονός ότι ένας στους τρεις προσοντούχους υποψήφιους εκπαιδευτικούς κατάφεραν να περάσουν τις συγκεκριμένες εξετάσεις, αποδεικνύει ότι η πρόνοια της Νομοθεσίας για το νέο σύστημα διορισμών που αφορά τις εξετάσεις, είναι στην ολότητά της προβληματική, ως εκ τούτου χρήζει άμεσης αναθεώρησης.

«Κάποιοι έπαιξαν με τα όνειρα και το μέλλον χιλιάδων νέων προσοντούχων υποψήφιων εκπαιδευτικών, έπαιξαν με τον κόπο, το μόχθο και τις θυσίες νέων παιδιών να εισαχθούν σε Πανεπιστήμια για υλοποίηση των προσδοκιών τους,  αποκτώντας πτυχία και μεταπτυχιακά, για ένα καλύτερο μέλλον. Κάποιοι σ΄αυτούς τους νέους, προβάλλοντας το παραπλανητικό κριτήριο της  εξέτασης, πούλησαν ελπίδα για ένα πιο ‘’ αξιοκρατικό ‘’ σύστημα διορισμών. Στο τέλος της ημέρας, αυτοί οι κάποιοι ως γνώστες των πάντων με τις πρόχειρες και βεβιασμένες αποφάσεις τους  απογοήτευσαν χιλιάδες νέους προσοντούχους. Πάνω από όλα όμως δολοφόνησαν τις ψυχές τους , δολοφόνησαν τα όνειρα και τις θυσίες τους ».

Η ΔΗΚΙ Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά ότι αυτού του τύπου οι εξετάσεις είναι προβληματικές και προσβλητικές για τα πτυχία , προσβλητικές για τα Πανεπιστήμια, κυρίως όμως πλήττουν και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια χιλιάδων νέων προσοντούχων που ενδιαφέρονται να προσφέρουν ως εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Παιδεία. Είναι για τούτον ακριβώς το λόγο που ως ΔΗΚΙ Καθηγητών θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση, για διαφοροποίηση των εξεταστικών θεματικών περιοχών και του περιεχομένου τους, καθώς επίσης και άλλων αρνητικών πτυχών της Νομοθεσίας του νέου συστήματος διορισμών, όπως αυτό της επιμόρφωσης, για την οποία η ευθύνη θα πρέπει να ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και όχι στον κάθε ιδιώτη που έχει σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση των υποψήφιων εκπαιδευτικών για διορισμό στη Δημόσια Εκπαίδευση.     

 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ    5/4/2018

Permanent link to this article: http://www.dh-ki.com/?p=1784

Apr 06

Σεμινάριο11/4 «Εφηβική ηλικία σε ψηφιακούς καιρούς: Γονεϊκές προκλήσεις»

Εισήγηση με θέμα:

«Εφηβική ηλικία σε ψηφιακούς καιρούς: Γονεϊκές προκλήσεις»

Η εφηβεία αποτελεί από μόνη της μία περίοδο ρευστότητας καθώς ο έφηβος αναζητά την ταυτότητά του, ακροβατεί ανάμεσα στην παιδική ηλικία και την ενήλικη ζωή προσπαθώντας να ισορροπήσει. Είναι η περίοδος επαναπροσδιορισμού της αυτοεικόνας του και της εικόνας των συστημάτων που τον περιβάλλουν είτε αφορούν στην οικογένειά του, είτε στους συνομήλικούς του, είτε ακόμα και στην ίδια την κοινωνία και τους θεσμούς. Η ραγδαία αύξηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων και ιδιαίτερα η εξέλιξη του Internet και των δυνατοτήτων του σε επίπεδο επικοινωνίας έχουν πλέον συνδεθεί άρρηκτα με το υπαρξιακό ταξίδι των σημερινών εφήβων και τον τρόπο που επιλέγουν να εκφράζονται και να επικοινωνούν.

 • Τι σημαίνει να είσαι έφηβος σε ψηφιακούς καιρούς;
 • Τι σημαίνει να είσαι γονιός εφήβου σε ψηφιακούς καιρούς;
 • Ποιοι κίνδυνοι κρύβονται για τη ψυχική υγεία των εφήβων απ’ την υπερβολική χρήση των social media;
 • Ποιες προκλήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς και πώς μπορούν να τις διαχειριστούν;

Στόχος της ομιλίας είναι όχι μόνο να προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα αλλά και μέσα από ανοιχτή συζήτηση και βιωματική άσκηση να θυμηθούμε ξανά και να κατανοήσουμε τι σημαίνει να είσαι έφηβος σε μια εποχή που εντείνει τη χαοτική σκέψη και συναισθηματική έκφραση. Εξάλλου, κάποτε υπήρξαμε και εμείς έφηβοι, ας μη ξεχνάμε λοιπόν, πόση ανάγκη είχαμε την αποδοχή και την κατανόηση των ενηλίκων!

Ενότητες:
1. Εφηβεία: Ένα υπαρξιακό ταξίδι

 1. Social Media: Τι ρόλο διαδραματίζουν στη ζωή των εφήβων;
  3. Κίνδυνοι λόγω υπέρμετρης ή αλόγιστης χρήσης των social media
 • Cyber Bullying – Το τρομακτικό φαινόμενο Μπλε φάλαινα
 • Κατάθλιψη / Αυτοκτονική σκέψη (Η συζήτηση θα αξιοποιήσει ως παράδειγμα την τηλεοπτική σειρά «13 reasons why»)
 • Σεξουαλική Παρενόχληση
 1. Προκλήσεις των γονιών: Πότε ο γονιός οφείλει να ανησυχεί / διαχείριση ανησυχίας
  5. Workshop: «Έφηβος για 15 λεπτά»
  Μέσα από μια βιωματική άσκηση οι παραβρισκόμενοι θα προσπαθήσουν να γίνουν και πάλι έφηβοι με στόχο να κατανοήσουν πώς μπορούν να προσεγγίσουν καλύτερα αυτή την ηλικιακή ομάδα και να διαχειριστούν σύγχρονους προβληματισμούς της
  6. Ανοιχτή Συζήτηση

Σε ποιους απευθύνεται: Σε γονείς παιδιών που βρίσκονται σε προ εφηβική και εφηβική ηλικία καθώς και σε εκπαιδευτικούς που απευθύνονται στο ανωτέρω ηλικιακό φάσμα.

Εισηγήτρια:

Αλεξία Ειρήνη Κωνσταντίνου

Σπούδασε Ψυχολογία στο «Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών» και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με αντικείμενο την Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία στο University of Reading της Αγγλίας (MSc Development and Psychopathology). Είναι επίσης κάτοχος μετεκπαιδευτικού διπλώματος «Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας» της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείο Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”. Τέλος είναι κάτοχος μετεκπαιδευτικού διπλώματος «Παιδοψυχολογίας και Παιδοψυχιατρικής» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εργάζεται απ’ το 2014 στο τμήμα ψυχιατρικής εφήβων του Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» και έχει εργασθεί για 6 μήνες στην Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.). Είναι επιστημονικός συνεργάτης του site ψυχολογίας Psychology Now (www.psychologynow.gr), κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και μέλος του British Psychological Society (MBPsS). Τέλος, είναι εκπαιδευόμενη στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη» στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία. 

Διάρκεια: 3 ώρες (17.00 – 20.00)

Τόπος: Ξενοδοχείο KAPETANIOS ODYSSIA (πρώην KANIKA PANTHEON)

Ημερομηνίες: 11/04

Κόστος Συμμετοχής: €30/άτομο (για ζευγάρια €40/ζευγάρι)

(Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται VAT και καφές, χυμοί και βουτήματα)

Αριθμός Συμμετεχόντων: 
Ο αριθμός ατόμων είναι αυστηρά περιορισμένος στα 20 άτομα/γκρουπ λόγω του βιωματικού εργαστηρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας/Δηλώσεις συμμετοχής:

KAMP QUALITY Training & Consulting Ltd

Tel: 97621044 (Παναγιώτης Κωνσταντίνου)

e-mail: pkonstantinou@kampq.com

            alexpkonst@gmail.com

 

 

Permanent link to this article: http://www.dh-ki.com/?p=1782

Mar 02

Επιστολή ΟΕΛΜΕΚ προς Πρόεδρο και Μέλη Επιτροπής Παιδείας της Βουλή για Τροποποιήσεις / Νομοθετικές Ρυθμίσεις που αφορούν τους εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης

Πρόεδρο και Μέλη

Επιτροπής Παιδείας της Βουλής

Λευκωσία

 Θέμα: Τροποποίηση Νομοθεσιών / Νομοθετικές Ρυθμίσεις

 Αγαπητέ Πρόεδρε,

Παρακαλούμε όπως μας ορίσετε, το συντομότερο δυνατόν, ημερομηνία για συνάντηση και συζήτηση των πιο κάτω θεμάτων, τα οποία απασχολούν έντονα τους εκπαιδευτικούς και χρήζουν άμεσα νομοθετικές ρυθμίσεις αλλά και τροποποιήσεις υφιστάμενων νομοθεσιών.  Τονίζουμε,  με έμφαση, ότι οι ρυθμίσεις αυτές επιβάλλονται να προωθηθούν και να ψηφιστούν προ της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς προς εξάλειψη των ασαφειών και αποφυγή αυθαιρεσιών και αδικιών.  Ειδικότερα, αναφερόμαστε στους εξής νόμους:

α).      Του περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικού) Νόμου του 2016 (Ν.48(Ι)2016).

Επισυνάπτεται ο σχετικός νόμος και οι τροποποιήσεις που εισηγείται η Οργάνωσή μας (Παράρτημα 1).

 β).      Των περί Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Επιθεώρηση και Αξιολόγηση) Κανονισμών του 2011 (ΚΔΠ 73/2011).  Επισυνάπτονται οι σχετικοί Κανονισμοί (Παράρτημα 2). 

Σε ό,τι αφορά τους περί Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Επιθεώρηση και Αξιολόγηση)

Κανονισμών του 2011 (ΚΔΠ 73/2011) οι εν λόγω Κανονισμοί συγκρούονται με

τη διαδικασία προκήρυξης των θέσεων προαγωγής των Εκπαιδευτικών Μέσης

Εκπαίδευσης, που διενεργούνται από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ).

Συγκεκριμένα, η ΕΕΥ προκηρύσσει τις θέσεις προαγωγής με πιθανή ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων στα μέσα Οκτωβρίου και με ημερομηνία λήξης την 30η Οκτωβρίου κάθε σχολικής χρονιάς και στη συνέχεια στους αμέσως επόμενους μήνες (Νοέμβριο – Δεκέμβριο), αρχίζει από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ΥΠΠ η διαδικασία Καταρτισμού καταλόγων ανά ειδικότητα, για όλους τους ενδιαφερόμενους για προαγωγή εκπαιδευτικούς.

Με βάση, όμως, τους εν λόγω Κανονισμούς (Επιθεώρησης και Αξιολόγησης), οι οποίοι αφορούν την αξιολόγηση των Καθηγητών, η όλη διαδικασία (κοινοποίηση των αξιολογήσεων των Καθηγητών, δικαίωμα υποβολής ένστασης για τις αξιολογήσεις, εξέταση των ενστάσεων από το ΥΠΠ, κοινοποίηση του αποτελέσματος)  ολοκληρώνεται κάθε χρόνο τέλη Δεκεμβρίου, της ίδιας δηλαδή χρονιάς που προκηρύσσονται οι θέσεις προαγωγής.

Κατά συνέπεια θεωρείται παράλογο και παράδοξο να καταρτίζονται οι κατάλογοι των υπό προαγωγή εκπαιδευτικών τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο, ενώ το αποτέλεσμα των ενστάσεών τους, εκκρεμεί και κοινοποιείται σ’ αυτούς (σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία) τέλη Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, η Οργάνωσή μας θεωρεί ότι επιβάλλεται άμεσα η διαφοροποίηση των ημερομηνιών των Κανονισμών με αριθμούς 21, 22, 23 της εν λόγω Νομοθεσίας (Επιθεώρηση και Αξιολόγηση), ως ακολούθως:

Κανονισμός 21:  «Κοινοποίηση περιεχομένου εκθέσεων»

Η λέξη «Οκτωβρίου» στην πρώτη παράγραφο στην τέταρτη γραμμή του Κανονισμού αυτού, να αντικατασταθεί με την λέξη «Σεπτεμβρίου».

Κανονισμός 22:  «Ενστάσεις»

Οι λέξεις «είκοσι μία» στην τέταρτη γραμμή του Κανονισμού αυτού να αντικατασταθούν με τη λέξη «δεκαπέντε».

Κανονισμός 23:  « Εξέταση ενστάσεων»

Η λέξη «Δεκεμβρίου» στην τελευταία γραμμή της τρίτης παραγράφου του Κανονισμού αυτού να αντικατασταθεί με τη λέξη «Οκτωβρίου».

γ).      Κανονισμοί Μετακινήσεων Μόνιμων Απλών Καθηγητών, Βοηθών Διευθυντών και Βοηθών Διευθυντών Α’.

          Οι υφιστάμενοι Κανονισμοί Μετακινήσεων / Τοποθετήσεων των Μόνιμων Απλών Καθηγητών και των Βοηθών Διευθυντών στηρίζονται σε συμφωνίες μεταξύ ΟΕΛΜΕΚ και ΥΠΠ.  Επιπρόσθετα, έχουν συνταχθεί Κανονισμοί για τις Μετακινήσεις / Τοποθετήσεις και των Βοηθών Διευθυντών Α’,

          Πληροφορικά σας αναφέρουμε ότι για τους πιο πάνω κανονισμούς βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με το ΥΠΠ για επικαιροποίησή τους.  Ως εκ τούτου, ζητούμε την αρωγή σας για νομοθετική ρύθμιση των εν λόγω Κανονισμών, έτσι ώστε να τερματιστεί κάθε μορφή αυθαιρεσίας και αδικίας σε βάρος των Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης.

δ).      Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών

Η Οργάνωση μας θεωρεί ότι τα υφιστάμενα κριτήρια για την επιλογή των Εκπαιδευτικών που αιτούνται απόσπαση σε διάφορα τμήματα του ΥΠΠ, είναι ασαφή, ελλιπή και χρήζουν διευκρινίσεων.   Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι δεν αναφέρονται στα κριτήρια απόσπασης, μετά από πόσα χρόνια μπορεί να αποσπαστεί κάποιος ξανά, ποιοι απαρτίζουν την επιτροπή που αποφασίζει για την επιλογή αυτών που θα αποσπαστούν, μέχρι πόσα χρόνια μπορεί να επεκταθεί μία απόσπαση, με αποτέλεσμα οι διαδικασίες απόσπασης να αμφισβητούνται.

Ως εκ τούτου, ζητούμε την άμεση εγγραφή του θέματος για συζήτηση στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής με στόχο να οριστικοποιηθούν τα κριτήρια επιλογής και να ρυθμιστούν νομοθετικά, τερματίζοντας κάθε μορφή παραβίασης της χρηστής διοίκησης ή και των εξωτερικών παρεμβάσεων προς όφελος οποιουδήποτε.

 

Ο  Πρόεδρος                                                             Ο  Γεν.  Γραμματέας

Γιάννος Σωκράτους                                                   Κώστας  Χατζησάββας

Λευκωσία,   26  Φεβρουαρίου  2018

 

 

Permanent link to this article: http://www.dh-ki.com/?p=1778

Feb 15

ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΩΝ

Η Δημοκρατική Κίνηση Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), αξιολογώντας τα ευρήματα διάφορων αξιολογήσεων και εισηγήσεων για το εκπαιδευτικό μας σύστημα και τις εκπαιδευτικές πραγματικότητες της χώρα μας, θεωρεί ότι οι εξετάσεις στα τετράμηνα δεν μπορούν να εφαρμοσθούν από τη σχολική χρονιά 2018/2019 γιατί οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή τους, δυστυχώς, σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν υλοποιηθεί. Συγκεκριμένα δεν έχουν υλοποιηθεί οι πιο κάτω προϋποθέσεις :

 • Ολοκλήρωση και αξιολόγηση της παρούσης μεταρρύθμισης.
 • Ουσιαστική αποφόρτιση της ύλης στα πλείστα γνωστικά αντικείμενα
 • Προσαρμογή των νέων αναλυτικών προγραμμάτων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων, σύμφωνα με τις μαθησιακές δυνατότητες των μαθητών.
 • Αντιστοίχηση της διδακτέας ύλης με τον ωφέλιμο διδακτικό χρόνο.
 • Ουσιαστική αποφόρτιση του μαθητή από αξιολογήσεις.
 • Νέοι τρόποι αξιολόγησης του μαθητή.
 • Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

 Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι η εφαρμογή των εξετάσεων ανά τετράμηνο από το επόμενο σχολικό έτος 2018/2019, υπό τις σημερινές εκπαιδευτικές συνθήκες, όχι μόνο δεν θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα αλλά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα εκπαιδευτικά δρώμενα στους σχολικούς χώρους προσθέτοντας επιπρόσθετο άγχος στους μαθητές, ασφυκτικά και απάνθρωπα χρονοδιαγράμματα για μαθητές και εκπαιδευτικούς, επιπρόσθετο άγχος στους γονείς, κατακόρυφη αύξηση της παραπαιδείας, αποπροσανατολισμό από τον πραγματικό στόχο του Δημόσιου Σχολείου.

Η ΔΗ.ΚΙ. Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), κατά συνέπεια, θεωρεί ότι επιβάλλεται η μη εφαρμογή της εν λόγω μεταρρύθμισης (εξετάσεις ανά τετράμηνο) μέχρι ότου το εκπαιδευτικό μας σύστημα διαμορφώσει τις κατάλληλες  προϋποθέσεις για την ωφέλιμη εισαγωγή της.

Στο δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί από την ΟΕΛΜΕΚ στις 22 Φεβρουαρίου 2018 για τις ενδιάμεσες εξετάσεις, η ΔΗ.ΚΙ. καλεί τους συνάδελφους Καθηγητές/τριες να στηρίξουν τη θέση της ΔΗ.ΚΙ. καθώς επίσης και την απόφαση της Π.Σ.Γ.Α. της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία, εκφράζει τους έντονους προβληματισμούς της για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο, κάτω από τέτοιες συνθήκες, και να ταχθούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ των εξετάσεων ανά τετράμηνο.

 

Permanent link to this article: http://www.dh-ki.com/?p=1770

Aug 09

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το ΔΗ.ΚΟ. για οριστική επίλυση του προβλήματος  για  τους εκπαιδευτικούς Αορίστου Χρόνου

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το ΔΗ.ΚΟ. για οριστική επίλυση του προβλήματος  για  τους εκπαιδευτικούς Αορίστου Χρόνου

Η ΔΗ.ΚΙ. Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της από τις προτάσεις Νόμου που θα καταθέσει το ΔΗ.ΚΟ. στη Βουλή των Αντιπροσώπων, σχετικά με τους εκπαιδευτικούς Αορίστου Χρόνου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί οι δύο προτάσεις Νόμου που εξαγγέλθηκαν σήμερα (9/8/2017) από τον Βουλευτή κ. Πανίκο Λεωνίδου, είναι ολοκληρωμένες και καλύπτουν ακριβώς τις θέσεις που εδώ και πολλή καιρό διατύπωνε η Δημοκρατική Κίνηση Καθηγητών. Έφθασε πλέον ο καιρός που θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση στο δίκαιο αίτημα εκατοντάδων εκπαιδευτικών που για πολλά χρόνια διδάσκουν στο Δημόσιο Σχολείο και κινδυνεύουν να βρεθούν άνεργοι.

Η ΔΗ.ΚΙ. Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), επαναλαμβάνει, για πολλοστή φορά, ότι Αορίστου Χρόνου εκπαιδευτικοί θα πρέπει να θεωρηθούν οι εκπαιδευτικοί εκείνοι που συμπληρώνουν συνολική εκπαιδευτική υπηρεσία στο Δημόσιο Σχολείο 30 μήνες, συνεχή ή διακοπτόμενη, είτε ως συμβασιούχοι είτε ως έκτακτοι είτε ως αντικαταστάτες (όπως ακριβώς ισχύει και στη Δημόσια Υπηρεσία). Η γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας, την οποία, χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας για τους εκπαιδευτικούς Αορίστου Χρόνου είναι άκρως προβληματική και ουσιαστικά στοχεύει στην εξόντωση των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών και όχι στην αποκατάστασή τους.

Η ΔΗ.ΚΙ. Καθηγητών (ΟΕΛΜΕΚ), διακηρύττει, ξανά, την αποφασιστικότητά της να στηρίξει τη συγκεκριμένη κατηγορία Καθηγητών μέσα από την ΟΕΛΜΕΚ αλλά και με κάθε άλλο τρόπο και καλεί και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής να αντικρύσουν θετικά τις δύο προτάσεις Νόμου που θα καταθέσει το ΔΗ.ΚΟ. 

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΟΕΛΜΕΚ)         9/8/2017

Permanent link to this article: http://www.dh-ki.com/?p=1762